Follow Us @soratemplates

9 Ağustos 2018 Perşembe

Miraculous bebekleri Adore Oyuncak ile sizlerle!


Herkese müjde! Miraculous bebekleri Adore Oyuncak ile artık Türkiye'de satılıyor!

Modeller:
Miraculous ve Işıklı Çember
Miraculous'u çembere yerleştir ve çemberini sürükle ! Hem ses hem de ışık fonksiyonlu bu ışıklı çember sayesinde Miraculous macerasına ortak ol ! Dönme efektiyle Miraculous çizgi film müziği özelliği bulunmaktadır. İstersen çember ile istersen Miraculous figürü ile oyun deneyimi yaşa ! Ürün 3 adet pil ile çalışmaktadır, piller ürüne dahildir.



Yoyo Özellikli Uçan Miraculous
Kolay mekanizmalı çek fırlat özelliğiyle Miraculous şarkısı eşliğinde çizgi filmden esinlenerek uçma sahnelerini canlandırabilirsiniz. Paris'in ünlü Eiffel Kulesi sizi Fransa atmosferine davet ediyor. Piller ürüne dahildir.




Miraculous
Çizgi filmden esinlenerek tasarlanmış Miraculous bebekleri. Her bir karakterin kendine özgü kıyafetleri ve her karaktere ait 1 adet aksesuarı bulunmaktadır. Marinette ve Miraculous olmak üzere 2 farklı karakter bulunmaktadır.





Miraculous Özellikli Figürler
Mucize Uğurböceği macerasını yakından keşfet ! Çek bırak özellikli yoyo mekanizmasıyla Miraculous aynı çizgi filmdeki gibi hareket edecek, çömelip zıplayacak. / Kara Kedi ise sıkıştırmalı bacak fonksiyonu ile dönen vücut ve kol mekanizması sayesinde hareket edecek.







Miraculous Figürler
Mucize Uğurböceği macerasını yakından keşfet ! Oynar eklemlerle figürlerini istediğin gibi hareket ettirebilir, tüm karakterleri biriktirerek koleksiyonunu genişletebilirsiniz. Her bir figür 2 aksesuar içermektedir. 4 farklı karakter bulunmaktadır. Miraculous - Marinette - Kara Kedi - Adrien








Fiyat aralığı ise şu şekilde:



Fiyatlar bizce biraz beklenenden fazla ancak artık Türkiye'de satılması harika bir haber değil mi?

Sizler modelleri nasıl buldunuz? Fiyatlar sizce uygun mu? 
Yorumlarınızı bekliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder