Follow Us @soratemplates

30 Nisan 2021 Cuma

4. Sezon 1. Bölüm Gerçek

 


Mucize Kutusu'nun yeni gardiyanı olduğundan beri, Marinette bunalmış bir durumdadır. Artık arkadaşlarını çok görememekte, Kara Kedi'yi yüz üstü bırakmakta ve Luka'yla olan tüm randevularını da kaçırmaktadır. Luka ise Marinette'in bir sırrı olduğunu hissetmektedir. Ancak Marinette, Luka'nın yanından ayrılırken aslında kendisinin Paris'i kurtaran Uğur Böceği olduğunu söyleyemez. Marinette'in sırrını açıklayacak kadar ona güvenmemesi Luka'yı derinden yaralar. Ve Luka akumatize olarak "Gerçek"e dönüşür. İnsanları gerçeği söylemeye zorlayan dev bir göz şeklindeki his canavarı Pharo'nun da yardımıyla, Luka sadece Marinette'in sırrını değil, aynı zamanda Hawkmoth için Uğur Böceği ve Kara Kedi'nin de sırrını bilmek istemektedir.



 

 

9 yorum:

  1. Sormak istediğim 4 tane soru var umarım cevaplarsın. 1. Sorum : 4. sezon 13 bölümden mi oluşuyor daha fazla bölüm gelicek mi eğer gelicekse ne zaman gelicek?. 2. sorum 4. sezonda bazı bölümler yok, neden yok gelicek mi? 3. sorum 4. sezonun Türkçe dublaj hali gelicek mi ve son sorum 5. sezon ne zaman gelicek? UMARIM CEVAPLARSIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1) 4. Sezon 26 bölümden oluşuyor. Bölümlerin belli bir düzende yayınlanmıyor. En son 17. bölüm yayınlandı. 21 Temmuzda da 12. bölüm yayınlanacak.

      2) Bazı bölümlerin olmaması karışık yayınlandığından dolayı. Mesela hala 5. bölümü yayınlamadılar. Ama en son yayınlanan 2 bölümü bloğa ekleyemedik, en kısa zamanda eklenecek.

      3) 4. Sezonun 1-2. Bölümlerinin Türkçe dublajı bloğa eklendi.

      4) 5. Sezonun 2022'de yayınlanması bekleniyor.

      Sil
  2. Sayfa açılmıyor izlenmiyor haberiniz olsun.

    YanıtlaSil
  3. bölüm linkinw basıyorum ve kullanılmıyor yazısı geliyor izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  4. Abi yada abla 4.sezonun ilk bölümü yok be blogda maalesef böyle bir bölüm yok diyor bakarmisiniz

    YanıtlaSil
  5. Admin sen bi harikasın :) <3

    YanıtlaSil
  6. Adamın şu bölüme bir baksanız yok

    YanıtlaSil
  7. linkte bir sıkıntı var lütfen düzeltirmisiniz?

    YanıtlaSil
  8. Linkte Bir Sorun Var Lütfen Düzeltirmisiniz?

    YanıtlaSil